Itt érték a munkám!

Tisztelt Érdeklődő, leendő Munkatársunk!

Engedje meg, hogy elsőként köszöntsem Önt a dm Kft. karrieroldalán! Örömmel tölt el, hogy érdeklődik a dm, mint munkáltató iránt is. Engedje meg, hogy pár szóban bemutassam Önnek cégünket, hogy így első kézből kapjon szervezetünkről információt.

A dm drogerie markt 12 országban van jelen Európában 2.700 üzlettel, több mint 55.000 munkatárssal. Magyarországon 1993-ban nyitottuk meg első üzletünket. Az évek alatt kitartó és sikeres munkával országos hálózatot építettünk ki és piacvezető pozíciót értünk el. Munkáltatói márkánk magas színvonalát tükrözi az is, hogy cégünk több munkáltatói díjat is elnyert (pl.: Legjobb munkahely, Legvonzóbb munkaadó a kiskereskedelemben, és a Családbarát Munkahely címet).

Munkatársainkkal való hosszú távú kapcsolatunk megőrzése érdekében törekszünk arra, hogy személyiségüknek megfelelő fejlődési lehetőséget biztosítsunk számukra. Éppen ezért a vezetőség elsődleges feladatának tekinti, hogy munkavállalóinkban meglássák a fejlődési potenciált és képességeiknek megfelelő lehetőségeket tudjunk napi feladataikban kínálni; nemcsak országos, de nemzetközi szinten is.

Annak érdekében, hogy a piaci kihívásokra rugalmasan tudjunk reagálni, a szervezet minden szintjén a megújulásra törekszünk. A dm sikere a vevők magas színvonalú kiszolgálásában rejlik. Minden munkatársunk arra törekszik, hogy vevőink számára olyan termékkínálatot, üzleti légkört alakítsunk ki, amellyel a dm üzletekben a vásárlás élménnyé válik. Ennek titka az emberek szeretetében rejlik, mely által vevőink törzsvásárlóinkká, és a dm közösség részévé válnak.

Remélem, hogy azonosulni tud célkitűzéseinkkel, és állásajánlataink közül találni fog olyan pozíciót, mely megfelel elképzeléseiknek, és szakértelmével erősíteni tudja csapatunkat.

Üdvözlettel:
Wolfgang Strasser

Köszöntő

 
Wolfgang Strasser

Wolfgang Strasser
dm Kft. ügyvezető igazgató