Itt érték a munkám!

Állásajánlataink

Regisztráció Űrlap kitöltése Önéletrajz  csatolása Jelentkezés  állásra A folyamat  követése

1. Regisztráció

Meghirdetett álláslehetőségünkre vagy adatbázisunkba való jelentkezéshez, kérjük regisztráljon karrier oldalunkon. Sikeres regisztrációját követően e-mail-ben kapott link megerősítésével tudja regisztrációját érvényesíteni. Amennyiben nem kapja meg automatikus üzenetünket, kérjük ellenőrizze regisztrációját és győződjön meg róla, hogy helyesen adta meg e-mail címét. Amennyiben nem lát eltérést, a kapcsolati menüpontban jelezze a problémáját.

2. Űrlap kitöltése

Kérjük, regisztrációja során minél részletesebben, pontosabban töltse ki adatait. A megadott adatokat a későbbiek folyamán - e-mail címével, jelszavával történő bejelentkezést követően - bármikor módosíthatja. Amennyiben elfelejtette jelszavát, kérjük, vegye igénybe a jelszó emlékeztető funkciót.

3. Önéletrajz csatolása

Regisztrációja során lehetősége van különböző, pályázatához kapcsolódó dokumentumokat (pl.: bizonyítványok, motivációs levél) csatolni, melyeket hasonlóan a megadott adataihoz, bármikor módosíthat. Kérjük, magyar nyelvű szakmai önéletrajzát minden esetben töltse fel.

4. Jelentkezés állásra

Az „Állásajánlatok” menüpontban tájékozódhat nyitott álláslehetőségeinkről az alábbi csoportosításban: Üzletek, Raktárak, Központ. Az oldalon lehetősége van azonnal jelentkezni a meghirdetett pozícióra, de a kiválasztott állásajánlatot el is mentheti és később is jelentkezhet rá.

5. A folyamat követése

A felhasználói fiókjában tájékozódni tud beadott pályázatának feldolgozási állapota felől.